Wat ik leuk vind

Mijn hartstocht moet de mooie, makkelijk te gebruiken leerprogramma's van de spijkerkunst en make-upleerprogramma's creëren en ik geloof al mijn leerprogramma's u kunnen helpen om beter bij uw spijkers te worden. U kunt mijn manicures in manicures, spijkerkunst en spijkers, in mijn blog vinden waar ik alles van gemakkelijk aan ingewikkeldst deel en pret en opwindende manicures aan uiteinden en trucs I gebruik om betere manicures te krijgen. Ik ben een self-taught, artistiek geïnspireerde spijkerontwerper en een illustrator met meer dan 20 jaar ervarings in de schoonheidsindustrie. Ik geniet van de uitdagingen van het creëren van spijkerkunst en zoek altijd manieren om andere spijkerventilators te helpen leren. Gelieve te geven een warm onthaal en een poging bij mijn leerprogramma's. Mijn spijkers zijn altijd vers en nieuw zodat is het altijd pret om de schoonheid van spijkers te zien en hoe zij worden gemaakt en hoe u hen kunt verbeteren.

Ik ben een full-time professionele spijker en van de spijkerkunst kunstenaar.

Ik wilde altijd dit doen omdat ik geen professionele manicure ben en zag nooit de behoefte. U kon me altijd vragen hoe mijn haar als in de dag kijkt. Ik denk ik het kan maken! Ik heb ook zeer lange spijkers. En ja, weet ik ik geen beroeps ben. Mijn spijkers zijn enkel een weerspiegeling van mijn persoonlijkheid.

Ik heb nooit één enkele slechte ervaring met iedereen gehad. Daarom besliste ik deze blog te beginnen. Ik wil mijn adviezen, uiteinden en trucs delen, om pret tegelijkertijd te verbeteren en te hebben. Gelieve te voelen vrij om me te contacteren als u om het even welke vragen, problemen, problemen hebt. Ik zou houden van u te helpen. Ook, als u zich bij de club wilt aansluiten, enkel me een bericht verzenden en om een couponcode vragen. Dat het. Het gelukkige bicexpressing.

Toen ik deze Blog in 2017 begon, begon ik heel wat leerprogramma's en leerprogramma's op make-upproducten te doen en hoe te om hen te gebruiken. Mijn blog is sindsdien bijgewerkt elke week.

Ik heb vele merken in de afgelopen jaren geprobeerd, en ik heb geconstateerd dat de merken dat ik (tot dusver) het meest heb gebruikt CosRX, Nars, Bobbi Brown, het Natte Wilde, Stedelijke Bederf van n, Smashbox, Sally Hansen, Nars, NARS-Onder ogen gezien Palet zijn, ook, en Maybelline. Ik ben gelukkig met mijn make-upinzameling en ik denk het vrij ontzagwekkend is. Ik was zeer opgewekt over deze bepaalde inzameling omdat het rond voor een ongeveer decennium nu is geweest. De kleuren allen zijn veranderd, wat van een goede zaak vriendelijk was. Ik hoop dat de mensen deze inzameling in een verschillend licht nu zullen zien. Ik hoop de mensen van de nieuwe kleuren zullen houden. Ik hoop zij over hen zullen worden opgewekt en dat zij zullen houden opnemend meer kleuren. Wanneer ik denk over hoe het gehele concept kleuren is veranderd, denk ik over mijn mamma. Mijn mamma is altijd vrij kleur-phobic geweest.